Marxa en Defensa del Ter

Imatge

En el marc de la campanya “Defensem el Ter: privatitzar és robar” de les assemblees d’Arran de les comarques gironines; des de la Llera del Ter vam organitzar la Marxa en Defensa del Ter per tal de visualitzar un conflicte que creiem invisibilitzat: la privatització de l’aigua del Ter i les conseqüències que això té. Alhora, per parlar de com aquest fet agreuja la ja de per si pèssima situació de l’estat dels recursos hídrics del Ter, castigat des de fa dècades per un transvasament que es podria qualificar d’encobert per la poca repercussió social que té.

Es va sortir de la Plaça de l’Ateneu de Celrà a les 10.30, on es va llegir un manifest i on es va iniciar la marxa cap a l’Illa dels Salzes. Un cop allà, es va poder comptar amb la presència de membres de l’Ateneu Naturalista de Girona. Aquesta associació ha sigut l’impulsora de diverses accions per tal de defensar el cabal mínim ecològic del Ter al seu pas per Girona, que actualment s’incompleix. Vam poder parlar de com percebíem tots aquesta situació i de quines possibles accions i quina coordinació futura podria haver-hi per tal d’intentar millorar l’estat del riu, de l’ecosistema que gira al seu voltant i del model agrícola que d’aquest en depèn.

Un cop finalitzat el debat va haver-hi esmorzar popular pels i les assistents/es.

539569_376364489127554_1940988341_n

 

Ter

Vine a veure la selecció catalana de futbol masculí amb nosaltres!

Imatge

Vine a veure la selecció catalana de futbol masculí amb nosaltres!

L’assemblea d’ARRAN Llera del Ter i l’Assemblea de Joves de Celrà organitzem un autobús per anar a veure el partit de la selecció catalana de futbol masculí a Barcelona el dia 2 de gener.

L’autobús sortirà de la Plaça del Mercat de Celrà a 2/4ts de 5. El preu aproximat són 20€ però pot variar relativament en funció del nombre de persones que hi assisteixin.

Cal reservar places trucant al número de telèfon 697645910 indicant nom, telèfon de contacte i número de places a reservar. Sinó, podeu enviar un correu a lleradelter@arran.cat o via missatge privat als Facebooks o bé d’Arran o bé de l’AJC.

Us hi esperem!

UNA NACIÓ, UNA SELECCIÓ